GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 02.05.2024, svátek má Zikmund
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

Darujte radost, šetřete čas

 

 


S blížícími se vánočními svátky, ale i jindy v průběhu roku, obvykle na manažery hotelů dopadne tíživý úkol sehnat dárky pro hosty či obchodní partnery. Představte si ale, že by místo prohledávání internetu a následného balení pouze klikli na jednu webovou stránku.

 

 

 

ilustracni foto

 

 

 

 


Veroniku Všetečkovou k založení projektu Your Hotel Shop vedla vlastní zkušenost z hotelu a touha usnadnit hotelovým manažerům práci tak, aby se mohli naplno věnovat svým hostům. Webová stránka www.yourhotelshop.cz, která v současné době nabízí nepřeberné množství malých radostí použitelných nejen jako dárky pro obchodní partnery a hosty, ale také jako výzdoba hotelu či pouhá odměna klienta, který si zakoupil vyšší standard pokoje, pobytový balíček nebo navštívil wellness, bude v budoucnu rozšířena o tipy, jak odměňování partnerů uplatnit v praxi, či o možnosti školení zaměstnanců.

 

TĚŽÍTKŮM JIŽ ODZVONILO


Ale zpět k Vánocům. I při na první pohled tak snadném rozhodování o pořízení malých odměn hostům a klientům je dobré přemýšlet. Tatam je doba nepraktických keramických sošek, nelogických recepčních zvonků a prapodivných kusů skla s vyrytým logem hotelu. Podle Veroniky Všetečkové dnes musejí být dárky buď praktické, nebo něčím netradiční a také rozměrově malé, aby se vám nestalo, že je hosté budou po opuštění hotelu házet do nejbližšího odpadkového koše, což jsem sama několikrát zažila.

 

ZAMĚŘTE SE NA ČESKOU KVALITU


Jaké tedy jsou tipy Veroniky Všetečkové? "Sortiment našeho webu jsem sama pečlivě vybírala a zaměřovala jsem se také na kvalitu českých výrobců. V současné době dochází k velkému oživení a vývoji kvalitních českých produktů, které je třeba podpořit. Hotely si tak mohou objednat například krásné skleněné pilníky značky Bohemia Crystal, netradičně balené lihoviny Žufánek nebo masky na spaní značky Daydream," popisuje Veronika Všetečková. Jako speciální dárek pro VIP hosty nebo věrné obchodní partnery by pak zvolila balzamikový dresink nebo extra panenský olivový olej Piazza Grande Modena, jehož je výhradním dovozcem. Součástí každého dárku je vánoční balení, cedulka s logem hotelu a vánočním přáním.

 

01 VYSOKÁ GASTRONOMIE A ITALSKÝ DESIGN


Balzamikovým dresinkem či extra panenským olivovým olejem značky Piazza Grande Modena uděláte radost nejednomu obchodnímu partnerovi. Z tzv. VIP řady dárků je právě o tento největší zájem.

 

02 KLIDNÝ SPÁNEK S PŘIDANOU HODNOTOU


Maska na spaní Daydream hostům díky coolpacku s gelem zajistí nejen klidný spánek, ale také udělá radost, když si ji s sebou odnesou domů. V nabídce jsou také masky s kosmetickým účinkem aloe vera. Možné spojit s nabídkou upgrade pokojů.

 

03 VIŠŇOVKA S VIŠNĚMI


Rodinná firma Žufánek připravila zajímavý dárkový set obsahující višňovku, sklenici zavařených višní, které byly použity při výrobě, a krabičku čokoládových pralinek z čokoládovny Carletti.

 

04 SYPANÉ ČAJE ZE SRÍ LANKY


Jako vánoční dárek ideální balení čajových pyramidek značky Tea of Life přináší ochutnávku čtyř příchutí - Irish Cream, Peppermint Ginger, Apple Cinnamon a Holiday Blend. V nabídce budou také čaje vhodné do wellness.

 

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Klára Chromá
28.11.2012 - 13:44:15

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

15.10.2008 - Brány luxusu a exotice otevřené

Český trh se stále více otevírá exotickým a luxusním potravinám. ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

14.12.2009 - Výsledky pivovarů bude nově zpracovávat nezávislá firma

Výrobní výsledky tuzemských pivovarů bude do budoucna zpracovávat nezávislá firma, ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.