GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

ČERSTVÉ A PŘESNĚ PODLE VÁS - VAPIANO KONEČNĚ V PRAZE

 

 

Čerstvé domácí těstoviny a voňavá pizza připravené před vašima očima přesně tak, jak si vysníte. Přátelský vapianista (tak se říká místním mistrům kuchařům), který se daný čas věnuje jenom vám a nepřekvapíte ho žádným přáním ani otázkou. V restauraci, kde se pohybujete, jak chcete, a máte všechno pod kontrolou, můžete mít jediný problém – rozhodnout se, na co z celé té široké nabídky čerstvých jídel a ingrediencí máte největší chuť. Vítejte ve VAPIANO. Od srpna už konečně i v Praze.

 

Že jste ve VAPIANO, poznáte hned po příchodu – dostanete kartu s čipem, kterou během návštěvy používáte (a při odchodu ji zase vrátíte a zaplatíte). Jednou z hlavních výhod téhle restaurace je svoboda. Můžete si vybrat, kam se usadíte, se kterým vapianistou si popovídáte, od koho si nakonec necháte připravit své jídlo a hlavně jak. Ať se rozhodnete pro pizzu, těstoviny, salát, předkrm nebo dezert, bude to přesně tak, jak si vymyslíte. Připravení jsou tady na vegany, vegetariány, kulinářské kreativce i milovníky klasiky a nabídka ingrediencí je nekonečná. Vlastně jedno omezení byste ve VAPIANO našli. Všechno je tady absolutně „fresh“. Každá surovina je kvalitní, čerstvá a pečlivě vybraná a i základ pro domácí těstoviny někdo připravil jen krátce před tím, než jste přišli. 

 

Dívat se vapianistovi při práci pod ruce je normální. Přípravu svého jídla tak máte od začátku do konce pod kontrolou a už v téhle chvíli začíná váš zážitek. Možná budete společně vymýšlet něco zcela originálního anebo se dozvíte, jaké ingredience k sobě ladí a jaké nikoliv. Máte vše vybráno, připraveno, naservírováno a na kartičce zaznamenáno? Tak přišel čas soustředit se na atmosféru a interiér. VAPIANO je kosmopolitní, moderní i útulné. Můžete tady o samotě relaxovat stejně dobře jako trávit čas s kamarády nebo si popovídat s někým, koho jste nikdy před tím neviděli. Autorem interiéru je milánský architekt a designér Matteo Thun, jehož záměr byl jasný – hosté se musí ve VAPIANO cítit dobře. A to se mu kombinací tlumených barev, dřevěného nábytku a živých rostlin určitě povedlo. Přesvědčíte se, když se zastavíte na čerstvé jídlo, domácí sladkosti, kávu, vyhlášený Vapiano Ice Tea, osvěžující koktejl anebo prostě jen tak.

 

První pražské VAPIANO (191.ve světě) najdete v obchodním centru Quadrio. Na ploše 680m2 má 200 míst na sezení a otevřeno je každý den od 11.00 do 23.00. 

 

 

Mezinárodní síť restaurací VAPIANO se specializací na italskou kuchyni vznikla v roce 2002 v Hamburku. Svým inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ tehdy značka odstartovala novou kategorii gastronomických služeb. Dnes má VAPIANO 191 restaurací ve 32 zemích na 5 kontinentech. 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

13.09.2017 - 08:11:08

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.