GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 60]

 1 / 6 

 
Citronová limonáda

Citronová limonáda

Citrony důkladně omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Potom spolu s vodou a cukrem vhodíme do mixéru a minutu necháme stroj pracovat na střední obrátky. Pak směs...

více zde...

 
Gin flavour sirup Monin and Tonic

Gin flavour sirup Monin and Tonic

Nyní si každý může kdykoliv dopřát svůj Gin & Tonic.

více zde...

 
Latte Macchiato

Latte Macchiato

Do sklenice vlijeme sirup, poté přidáme mléčnou pěnu a na závěr opatrně přilijeme espresso.

více zde...

 
Milk Shake

Milk Shake

Sklenici ozdobíme čokoládovým toppingem Monin...

více zde...

 
Ice Latte

Ice Latte

Do sklenice vlijeme sirup, naplníme sklenici ledem, přidáme mléko a na závěr vlijeme velké espresso...

více zde...

 
Jablečný shake

Jablečný shake

Philadelphii, cukr a citrónovou šťávu promícháme elektrickým ručním mixérem do hladka...

více zde...

 
Borůvkové podmáslí

Borůvkové podmáslí

150 g borůvek rozmixujeme s 50 ml jablečné šťávy a dvěma lžícemi citronové šťávy. Přidáme 250 ml podmáslí...

více zde...

 
Safe Sex on The Beach

Safe Sex on The Beach

50 ml broskvového džusu, 150 ml ananasového džusu, 150 ml pomerančového džusu a šťávu z půlky limetky nalijeme do šejkru zpola naplněného ledem...

více zde...

 
Mrkvový koktejl

Mrkvový koktejl

Bleskový koktejl zajímavé chuti získáme smícháním mrkvové šťávy a mléka v poměru půl na půl...

více zde...

 
Africké slunce

Africké slunce

Čaj Tuareg (tuto směs zeleného čaje a sušené marocké máty koupíte v obchodě se sypanými čaji) uvaříme a necháme vychladnout, osladíme medem a okyselíme citronovou šťávou...

více zde...

 
[Celkem receptů: 60]

 1 / 6 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.