GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
Lemond Flame

Lemond Flame

Všechny potřebné ingredience dáme do šejkru naplněného po okraj ledem a důkladně protřepeme. Poté vše scedíme do ledem...

více zde...

 
Lemond Cherry Cream

Lemond Cherry Cream

Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné čerstvým ledem. Dolejeme...

více zde...

 
Drambuie and Soda on dark

Drambuie and Soda on dark

více zde...

 
Vaječný koňak

Vaječný koňak

Svaříme smetanu a dáme vychladnout. Smícháme moučkový cukr a vanilkový cukr a utřeme se žloutky. Třeme zhruba 1 hodiny. Potom směs...

více zde...

 
Fresa Fresh

Fresa Fresh

Polovinu pomeranče rozdělíme na 8 dílků a vymačkáme, přidáme...

více zde...

 
Batida Corrida

Batida Corrida

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Bananas a poté...

více zde...

 
Piňa Orange

Piňa Orange

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Piňa Colada a poté...

více zde...

 
Coco Baríz

Coco Baríz

Do sklenice plné ledu vlijeme Batidu de Coco a poté...

 

 

více zde...

 
Batida Orange Fresh

Batida Orange Fresh

Polovinu pomeranče rozdělíme na 8 dílků a vymačkáme, přidáme...

více zde...

 
Scarlett O Hara

Scarlett O Hara

Vysokou sklenici typu long naplníme ledem, přidáme Southern Comfort (SoCo) a dolijeme brusinkovým džusem...

více zde...

 
[Celkem receptů: 23]

 1 / 3 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.