GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY »

Nechte se unášet čokoládovými vlnami do tajů exotiky s novými Casali Caribic Coffee

 

 

Caribic CoffeeToužíte se podívat do exotických zemí a zažít nezapomenutelné chuťové prožitky? Nemusíte jezdit daleko. Stačí vyzkoušet nové pralinky Casali Caribic Coffee. Čokoládové kuličky plněné jemným caribbean coffee likérem, obalené několika vrstvami čokolády s kousky kávových zrn, Vás alespoň díky své exotické příchuti na okamžik vnesou do teplých krajin. Casali Caribic Coffee tak rozšiřují řadu Casali pralinek o další novinku. Při výrobě těchto lahodných kuliček nejsou použita žádná umělá barviva ani konzervační látky. Neváhejte a nechte se vnést do karibské oblasti a vychutnejte si pravý požitek z kávy, likéru a čokolády.


„Po úspěšných řadách Casali Rum-Kokos Original a největších rumových koulích na světe Casali Rum-Kokos XL, jsme se rozhodli o rozšíření pralinkové řady Casali," říká Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Josef Manner s.r.o. „Spojení čokolády s alkoholem či kávou je mezi spotřebiteli velice oblíbené, stejně jako exotické příchutě. Na základě těchto poznatků vznikla kombinace všech tří příchutí a náš nový produkt Casali Caribic Coffee," dodává Aleš Koláček.


Casali Caribic Coffee jsou kombinací kvalitní Manner čokolády s vysokým procentem kakaa, kde kakaové boby jsou pražené přímo ve výrobně Manner, karibského likéru s kávovými zrnky. Základ pralinky tvoří cukrová krusta, ve které je uzavřen karibský kávový likér. Tento lahodný základ je obalen kávovou vrstvou a nakonec lahodnou jemnou mléčnou čokoládou. Tato receptura je jedinečná, originální a nezaměnitelná, je používána jen při výrobě produktů Casali.


Perličky na závěr:
- Casali Caribic Coffee obsahují 2,8% alkoholu
- 100g balení Casali Caribic Coffee v sobě skrývá 484 kcal.
- Čokoládový obal pralinek je tvořen několika vrstvami, aby bylo dosaženo maximální chuti a čokoláda se postupně rozplývala v ústech.

 

Caribic CoffeeDoporučená maloobchodní cena Casali Caribic Coffee je 26,90 Kč - 29,90 Kč.

 

Vídeňská rodinná firma MANNER je stálicí na trhu s cukrovinkami již více než 120 let. Josef Manner I. založil dne 1. března 1890 továrnu na čokoládu. K prvním výrobkům kromě tabulkové čokolády patřily čokoládové pralinky či kakao v dózách. Dnes se soustřeďuje na výrobu vaflí, keksů, oplatků, čokolády, piškotů a perníků značek MANNER, Casali a Napoli a Mozart Kugeln Viktor Schmidt.


V roce 1970 se společnost MANNER spojila s druhým největším výrobcem cukrovinek v Rakousku - firmou Ragendorfer & Co a převzala tak značku „Casali" - plněné čokoládové pralinky. Do jejich portfolia například spadají pralinky Rum-kokos, Caribic Coffee nebo čokoládové banánky s opravdovými Chiquita banány.


Více informací na: www.manner.com/cz nebo na http://www.facebook.com/pages/Manner-CZ/306664709418 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

25.05.2011 - 20:40:16

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.