GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.04.2024, svátek má Vlastislav
GastroTrend

banner

 

NOVÉ VÝROBKY » DO ČESKÉ GASTRONOMIE PŘICHÁZÍ RED BULL COLA

Lanson Champagne Black Label Brut a Rosé Label Brut


Lanson Champagne Black Label BrutLanson Champagne Black Label Brut

 

Nadprůměrné, neročníkové cuvée, které je tvořeno 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir a 15% Pinot Meunier. Toto elegantní šampaňské zraje 3 roky na kvasných kalech. Víno světlé, zlatavé barvy s jemným perlením. Komplexní, harmonická a svěží vůně s tóny medu, lučních květů a dotekem toustovosti, který je charakteristickým pro vína vyráběna klasickou metodou. Suchá, čerstvá, ovocná a minerální chuť je podpořena tóny čerstvých citrusů a komplexní strukturou s pevným závěrem. Za obsah 0,75l zaplatíte ve velkoobchodech 800,- Kč s DPH. Baleno po 6-ti kusech.

 

 

 

 

 

Lanson Champagne Rosé Label BrutLanson Champagne Rosé Label Brut

 

Šampaňský dům Lanson byl jedním z prvních, kdo v 50.letech přišli na trh s růžovým šampaňským. Toto originální rosé je vyráběno z klasických odrůd Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier. Z části odrůdy Pinot Noir je vytvořeno červené víno, které se po první fermentaci, přidá do výsledného cuvée. Tento postup při výrobě růžových vín je povolen pouze v Champagne. Světlá, lososová barva s růžovými okraji. Delikátní, svěží vůně, která je podpořena tóny červeného ovoce zejména granátových jablek a růží. Jemná, ušlechtilá a delikátní chuť s dlouhým ovocným závěrem. Opět objevujeme tóny růží, mandlí a minerálnosti. Doporučujeme jako aperitiv. Za obsah 0,75l zaplatíte ve velkoobchodech 920,- Kč s DPH. Baleno po 6-ti kusech.

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

06.11.2008 - 12:12:59

 
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.