GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 14.12.2019, svátek má Lýdie
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » AKTUÁLNĚ

SUBWAY plánuje otevřít ve střední Evropě 35 restaurací

 

SubwayJeden z největších fast-foodových řetězců na světě, společnost SUBWAY, plánuje letos otevřít v pěti zemích střední a východní Evropy 35 nových restaurací. V České republice chce franšízová síť vybudovat pět nových restaurací a dostat se tak na celkově 15 prodejen sendvičů. Nejvíce nových restaurací, zhruba 20, chce letos otevřít řetězec SUBWAY v Polsku. Další nové pobočky chce síť otevřít také na Slovensku a v Maďarsku.

„Tři z pěti nových restaurací v Česku plánujeme otevřít v Praze. Již jsou rozjednány lokality Chodov a Smíchov," upřesnil manažer rozvoje sítě SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ. Do pěti let chce mít síť fast-foodů SUBWAY v Česku na 55 restaurací, všechny přitom bude provozovat na principu franšízingu, tedy prodejem licencí.

Oproti roku 2009 očekává letos franšízová síť SUBWAY mírné oživení trhu. „Předpokládáme, že s mírným oživením ekonomiky se také zvýší prodej sendvičů. Prodej v našich restauracích v Česku by se měl letos zvýšit zhruba o tři procenta. Zhruba stejně by měly vzrůst zisky našich franšízantů. Počítáme také s nárůstem hodnoty průměrného nákupu," uvedl Martin Princ.

V loňském roce otevřela síť SUBWAY v Česku pět restaurací. V celé střední a východní Evropě to bylo 53 nových restaurací, plánovala přitom necelých 30. Nejvíce se řetězec SUBWAY prosadil v Rusku, kde otevřel 25 nových restaurací. Následovalo Polsko s 19-ti novými restauracemi.

 

 

reklama:

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

                 

 

 

        

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

05.03.2010 - 06:10:27



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 1 plus 8 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.