GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 08.05.2024, svátek má Statní svátek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Gambrinus chce zvýšit návštěvnost hospod, nabízí pivařům nepasterizované pivo

 

 

Gambrinus chce zvysit navstevnost hospod, nabizi pivarum nepasterizovane pivoNejvětší česká pivní značka Gambrinus zavádí na trh nový Gambrinus Nepasterizovaný, který má přivést do hospod více lidí. Toto nepasterizované pivo má oproti známé Gambrinus desítce díky použití mikrofiltrace v závěrečné fázi výroby plnější a svěžejší chuť. Výhradně čepovaný Nepasterizovaný Gambrinus 10o je za cenu stávající desítky a v dohledné době by ji měli mít možnost ochutnat pivaři v celé republice.


Plzeňský Prazdroj se rozhodl podpořit návštěvnost českých restaurací a přichází na trh s Nepasterizovaným Gambrinusem. Jde o jedinou desítku v portfoliu, která bude k dostání výhradně čepovaná a bude tak lákadlem právě pro návštěvu restaurací. „Čeští pivaři dnes chtějí v hospodách něco, co si v obchodě nekoupí. Chtějí pivo plné a svěží chuti. Proto jsme se rozhodli jít touto cestou," řekl Pavel Zítek, dlouholetý sládek pivovaru Gambrinus.

 

Nepaster pivařům chutná


Nepasterizovaná desítka Gambrinusu sklidila během testování příznivé reakce hospodských i pivařů. V současné době se čepuje Nepasterizovaný Gambrinus ve vybraných restauracích. Nicméně do roka by ho mohli mít možnost ochutnat pivaři až v pěti tisících restaurací ve všech regionech. „S nabídkou Nepasterizovaného Gambrinusu jsme začali před rokem a bylo pro nás milým překvapením, jak pozitivně byl hospodskými a pivaři přijat. Díky tomu se Nepaster již dnes čepuje na více místech, než byl původní plán," řekl Pavel Zítek.

 

Živá chuť za stejnou cenu


Nepasterizovaný Gambrinus se vaří v souladu se všemi postupy pro kvalitní české pivo plzeňského typu. Podobně jako ostatní piva této značky ponese chráněné zeměpisné označení České pivo. „Naším cílem bylo uvařit pivo, které si zachová základní charakteristiku Gambrinusu a to je vyrovnaná chuť, v níž jsou v rovnováze tóny chuti sladových látek a chmelové hořkosti a bude vyhovovat současnému trendu chuťově plných piv. Od původní desítky se liší především zpracováním v závěrečné fázi výroby. Místo pasterizace je použita technologie mikrofiltrace, proces, díky němuž si pivo uchovává maximální svěžest, chuťovou plnost, chmelové aroma a křišťálovou jiskrnost," řekl Pavel Zítek, sládek pivovaru Gambrinus. Pro pravý zážitek z kvalitního piva byly vybrány nové sklenice, které díky zaoblenému tvaru dokáží zachovat aroma i chuť piva po celou dobu jeho konzumace. Velmi dobrou zprávou je pro pivaře i skutečnosti, že čerstvou a plnou chuť Nepasterizovaného Gambrinusu si vychutnají za cenu stávající desítky.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

19.06.2014 - 17:08:53

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.