GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

Bloody Frisco

 

Bloody Frisco„V portfoliu míchaných drinků Frisco je vedle řady klasičtějších příchutí i velmi netradiční nápoj kořeněné chuti," uvádí  Markéta Hamplová, Brand Manager značky Frisco. „Jeho základem je samozřejmě Frisco, ale jako doplňující ingredience je použit například tomatový džus, čerstvý pepř a dokonce i strouhaný křen. I když dle použitých ingrediencí vypadá, že Bloody Frisco je spíše pro muže, jeho nevšední recepturu ocení jistě i ženy," dodává Markéta Hamplová.

 

Recept na Bloody Frisco

10 cl  100% tomatového džusu 

špetka soli a čerstvého pepře, kapka Tabasca

1 lžička čerstvě strouhaného křenu

½  drinku Frisco

 

 

V dlouhé vychlazené sklence s ledem dobře rozmícháme uvedené suroviny barovou lžičkou, zlehka přimícháme ½ lahvičky Frisca. Ozdobíme plátkem okurky, rajčete nebo chilli dle možnosti                  a podáváme s brčkem.

 

 

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

08.04.2010 - 21:05:10



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 4 plus 7 je
 

BagssjpPorie 15.02.2024 16:17:18
商品は全て最高な材料と優れた技術で造られて、正規と比べて、品質が無差別です!人気時計コピー、N級ブランドコピーのお求めはぜひ当店へ。弊社は正規品と同等品質のブランドコピー品を低価でお客様に提供します }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-8303.html https://www.bagssjp.com/product/detail-7069.html https://www.bagssjp.com/menu/menu_pinpai-10-57.html https://www.bagssjp.com/product/detail-5801.html https://www.bagssjp.com/product/detail-1534.html
 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.