GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 21.09.2018, svátek má Matouš
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Herradura - gurmánský zážitek ze skutečné tequily

 

 

Herradura - gurmansky zazitek ze skutecne tequilyCasa Herradura, domov stejnojmenné super prémiové tequily, datuje svůj vznik do roku 1870. Od té doby se věnuje tradiční výrobě jen té nejkvalitnější tequily, stále ručně a podomácku. Díky tomu si zachovává tequila své jedinečné vlastnosti, které jí v historii přinesly 16 ocenění na světových soutěžích. Letos Casa Herradura uvedla svou super prémiovou tequilu v inovované lahvi. Znalci ji však nepřehlédnou - výrazná podkova je stále jasným symbolem nezaměnitelné kvality a chuti.


Tequila Herradura výhodně koupit je v Mexiku považována za jednu z nejprestižnějších značek. Rodí se v palírně Casa Herradura, která je druhou nejstarší v Mexiku vůbec, navíc za jejím vznikem stojí překvapivě žena - Carmen Rosales de Lopéz. Nicméně jméno Herradura (česky podkova) napadlo spoluzakladatele, který o skutečnou podkovu téměř zakopl při obhlídce plantáží s agáve.


Samotná historie tequil Herradura výhodně koupit se začala psát roku 1923, kdy byla značka oficiálně zaregistrována. Tequila se zde rodí díky starým ověřeným procesům výroby. Základem je ručně sklízené kvalitní modré agáve, hliněné pece pro jeho vaření a přírodní fermentace. Díky své kvalitě získala zde vyrobená tequila jako jediná označení „vše přírodní" od mexického Úřadu pro ochranu potravin.


Tequila Herradura výhodně koupit přináší opravdový zážitek z chuti agáve. Vyniká svou jemnou chutí, a je proto vhodná k pomalému popíjení. Navíc tequila není dobarvována karamelem, takže poklad, který nové lahve skrývají, je skutečně přírodní a způsobený pouze dozráváním v dubových sudech.


Tequilu Herraduru si máte možnost vychutnat v České republice v podnicích s nabídkou super prémiových destilátů.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

14.11.2011 - 12:21:55

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.