GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 27.04.2024, svátek má Jaroslav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

 

Připravte si legendární koktejly s bílým rumem Bacardi Superior, které nesmějí chybět na žádné letní party!

 

 


Pripravte si legendarni koktejly s bilym rumem Bacardi Superior...Léto se blíží a s ním i vlahé letní noci a nikdy nekončící party. Připravte si světově nejproslulejší koktejly a vyzkoušejte i jejich letní ovocné variace, se kterými bude každá vaše letní party naprosto jedinečná. U zrodu těchto legendárních drinků stál neprodávanější rum na světě - Bacardi Superior s hrdým symbolem kaloně ve znaku. Nechte se zlákat časem ověřenou a nenahraditelnou chutí, které s jiným rumem nikdy nedosáhnete! Tajemství jedinečnosti Bacardi Superior vychází z dlouholeté historie značky a originálních časem prověřených postupů.



Osobitý, lehký a jemně kořeněný, to je první bílý rum na světě Bacardi Superior, který se zrodil v samotném srdci Kuby již v roce 1862. Způsobil doslova převrat v lihovarnickém průmyslu a položil základ pro budoucí rumovou produkci. Inspiroval koktejlové průkopníky a stal se neodmyslitelnou součástí těch nejlepších míchaných drinků na světě. Mojito, Cuba Libre, Daiquirí či Piňa Colada vděčí za svůj vznik právě třtinovému rumu Bacardi Superior. Jeho osobité a lehké chuti je dosahováno pečlivým výrobním procesem s dvojitou filtrací přes dřevěné uhlí před i po zrání. Výsledkem je maximální průzračnost, jemnost a vybraná chuť s tóny vanilky obohacená o jemnou vůni mandlí a tropického ovoce. Tyto chuťové charakteristiky se promítají do originální nezaměnitelné chuti míchaných drinků, jež je proslavila po celém světě.

 

Celoroční obliba těchto koktejlů tkví v tom, že je lze skvěle obměňovat podle aktuálního ročního období. Ne náhodou je Bacardi Superior dlouhodobě světovou jedničkou mezi bílými rumy a nesmí chybět na žádné párty! Připravte si letos v létě ovocné variace těchto drinků, které fungují jako skvělé osvěžení a učiní vaši letní party jedinečnou.

 

Uznávaný Bacardi Ambassador a koktejlový kouzelník Marek Šenkapoul prozradil několik tipů, díky nimž budou vaše míchané koktejly skutečně dokonalé. „Nejdůležitější je, abyste při přípravě těch nejlepších koktejlů používali vždy pouze nejkvalitnější bílý rum Bacardi Superior a další originální přísady. Jen tak dosáhnete toho, že vaše koktejly budou mít pravou kubánskou chuť. Stejně důležité je, v jakých skleničkách budete koktejly servírovat. Na Mojito a Cuba Libre se hodí vysoké sklenice Collins, na Daiquirí koktejlová sklenice (tzv. Martini), na Piňa Coládu zase sklenice Poco Grande,"uvádí Marek Šenkapoul. Držte se těchto rad od pravého odborníka a vlastnoručně si na své party namíchejte ty nejlepší, legendární koktejly!

 

 

 

bacrazz_mojito


BACARDI RASPBERRY MOJITO


Ingredience:

4 cl Bacardi Razz ½ - 1 limety 5 ks malin 1 - 2 stonky máty 2 lžičky třtinového cukru Soda, led / ledová tříšť


Jak na to?
Do vysoké sklenice vložíme nakrájenou limetu, maliny a přidáme třtinový cukr. Vše důkladně podrtíme a poté přidáme mátu, kterou předtím tlesknutím v dlani takzvaně probudíme. Nakonec přidáme Bacardi Razz a led nebo ledovou tříšť. Dolijeme sodou a lehce vše promícháme. Vložíme 2 brčka a podáváme.

 

 

 

 

 

 

 

 

strawberry_daiquiri_a_cl

 

BACARDI STRAWBERRY DAIQUIRÍ


Ingredience:
4 cl Bacardi Superior 2 cl limetová šťáva 6 ks čerstvých jahod 1-2 cl cukrový sirup drcený led


Jak na to?

Do mixéru vložíme drcený led. Přidáme všechny ingredience. Promixujeme a celý obsah mixéru nalijeme do vychlazené koktejlové sklenice a ozdobíme.

 

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

02.07.2013 - 07:25:31

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.