GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 13.11.2018, svátek má Tibor
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Granette & Starorežná Distilleries

 

 

ilustracni fotoOd 1.ledna letošního roku působí na českém trhu nově vzniklá nápojářská firma GRANETTE&STAROREŽNÁ Distilleries, která vznikla fúzí společností GRANETTE a Starorežná Prostějov. Starorežná loni v květnu přibyla do vlastnictví majitele GRANETTE podnikatele Milana Hagana, takže je fúze očekávaným podnikatelským krokem. Firma má sídlo v Ústí nad Labem a dosavadní IČ společnosti GRANETTE.


Spojením obou firem vzniká na českém trhu nový druhý největší hráč za prvním Stockem Plzeň - Božkov a před Becherovkou. Tržní potenciál nové firmy je 120 tisíc hektolitrů alkoholických nápojů ročně. Kromě českého trhu se uplatňuje se svými produkty v dalších dvacetí zemích pěti světových kontinentů. Ředitelem nové společnosti se stal Pavel Kadlec, dosavadní ředitel GRANETTE a. s. Obchodně marketingovým ředitelem je Juraj Grosoš, loňská posila, která dříve působila ve společnosti Dr.Oetker. Nákup a logistiku řídí Josef Nedorost a ředitelem závodu Prostějov je Petr Vítek, zkušený odborník ve výrobě lihovin, který do loňského května působil na funkci výrobního manažera likérky GRANETTE v Krásném Březně.

 

„Bohatá historie obou likérek i jejich současné prestižní postavení na českém trhu lihovin je pro nás zavazující. Věřím, že se nám v současných nelehkých podmínkách pro výrobce lihovin podaří obstát", dodává ředitel nové firmy Pavel Kadlec.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.01.2011 - 19:09:05

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.