GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Vodka Russian Standard nově se známkou osvědčení o původu

 

 

novy stitek vodky Russian StandardLahve Russian Standard Vodky budou nyní obsahovat speciální štítek osvědčující jejich 100% ruský původ a dodržování tradičních metod výroby vodky které jsou uznávané vládou ruské federace.

 


Tento štítek jako úřední osvědčení o původu vydané Federálním úřadem pro duševní vlastnictví, patenty a ochranné známky je dokladem, že vodka Russian Standard byla vytvořena dle tradičních postupů a dovedena tak k dokonalosti. Z pohledu spotřebitele pak usnadňuje rozlišení pravé ruské vodky mezi mnoha dalšími vodkami.

 


"Jsme hrdí že nám bylo uděleno toto osvědčení jako záruka ruské standard kvality a původu," řekl Roustam Tariko, zakladatel a prezident společnosti Russian Standard Vodka. "V dnešním světě spotřebitelé vysoce hodnotí pravost a původ při volbě značek. Stejně jako jsou vynikající francouzské a italské výrobky verifikovány Appellation dorigine contrôlée a Denominazione di Origine Controllata, nebo kubánské doutníky Habanos DOP, Rusko, vlast vodky, musí také zajistit znak jedinečnosti pro svůj národní nápoj. Naše osvědčení o původu pomůže milovníkům vodky odlišit Russian Standard od mnoha jiných značek, které předstírají, že pochází z Ruska, ale není tomu tak."

 


Osvědčení o původu se uplatňuje na stávající výrobu v lihovaru Building-of-the-Art v St Petersburgu. Lahve s tímto štítkem budou dodány na trh v průběhu několika příštích týdnů.

 

 


Vodka Russian StandardRussian Standard Vodka

 


Russian Standard vodka portfolio dominuje ruskému prémiovému segmentu s 60% trhu a prodejem přes 2,2 milionu kartonů, dále se exportuje do 75 zemí v Evropě, USA a Asii. Russian Standard vodka je vyrobena pouze z nejlepších ruských surovin, podle receptury kterou ustanovil v roce 1894 ruský vědec Dmitrij Ivanovič Mendělejev. Prodejní úspěch Russian Standard Original vedl k široké mezinárodní expanzi a produkci Russian Platinum Standard v roce 2001, Imperia Vodka v roce 2004 a Russian Standard Gold v roce 2008.


www.russianstandardvodka.com
www. upb.cz

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

25.01.2011 - 21:55:00

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.