GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

K dobrému jídlu patří kvalitní pití

 

 

K dobremu jidlu patri kvalitni pitiPatříte také mezi gurmány, kteří si rádi pochutnají na dobrém jídle? K tomu, abychom si ho mohli náležitě užít, je důležitá správná volba drinku, který se rozhodneme s pokrmem kombinovat. Tou správnou volbou je italská ikona stylu a chuti - Martini. To může být součástí mnoha lahodných koktejlů, ale skvěle se hodí také jako doplněk k jídlu nebo jako aperitiv.

 


Martini je již více než 100 let součástí nespočtu koktejlů a míchaných drinků. Mimo to je skvělým aperitivem a hodí se také jako lahodný doplněk k dobrému jídlu. Je to do velké míry ovlivněno skutečností, že má tento drink původ v Itálii, zemi dobrého jídla, příjemného životního stylu, slunečních paprsků a v neposlední řadě jedné z nejuznávanějších kuchyní na světě. Martini probudí naše chuťové smysly ještě před tím, než s konzumací jídla začneme. Rovněž má pozitivní vliv na trávení. Můžete si ho dopřát ve 4 variantách - Martini Rosso, Martini Bianco, Martini Extra Dry a Martini Rosato. Jednotlivé druhy jsou vhodné k různým pokrmům. Nechte se inspirovat a vyberte si ten správný drink k obědu nebo večeři, na kterou se chystáte vyrazit do restaurace, nebo i pro případy, že plánujete pohostit vaši návštěvu u vás doma.


 

 

 

martini_biancoJemné a harmonické Martini Biancovýhodně koupit


Martini Bianco spatřilo světlo světa v roce 1910. Pro jeho výrobu se používají kromě bylinek také sladce ovocná koření k dosažení jemného a lahodného charakteru chuti. Jeho vanilkový nádech a aromatické bylinky spolu dokonale ladí a díky tomu je Martini Bianco tak harmonické a podmanivé. Vychutnáte si ho nejen jako aperitiv, ale je vynikající také v kombinaci s lehčími jídly z ryb, ideálně s mořskými plody.

 

 

 



martini_rosatoRafinované a elegantní Martini Rosatovýhodně koupit


Martini Rosato v sobě snoubí chuť hřebíčku, skořice a muškátového oříšku, která je navíc umocněna lehkým nádechem malin a citrónu. Martini Rosato je jemné, voňavé a lehce kořeněné. Vyzkoušejte ho třeba v kombinaci s jahodovým dortem nebo jen jako originální osvěžení s ledem, citrónem, jahodou, či lístkem máty.


 

martini_rosso

 

 

 

Komplexní a aromatické Martini Rossovýhodně koupit


Jedná se o nejstarší Martini, které se vyrábí dle původní receptury Luigiho Rossiho již od roku 1860. Základ jeho chuti tvoří italské bylinky vyvažované exotickými dřevy tvořící intenzivní aroma s hořkosladkým tónem a bylinným charakterem. Martini Rosso vám přinese osvěžující a opravdu stimulující zážitek.
Překvapivě skvělá je například kombinace s tradiční kachnou.

 

 


 

 

 

 

Delikátní a voňavé Martini Extra Dryvýhodně koupit


Martini Extra Dry se zrodilo na Nový rok 1900, je delikátní a aromatické, s nádechem malin a citrónu na pozadí fialkového kořínku. V jeho chuti jsou patrné stopy dřeva, které vedou k jeho vyváženosti. Je určeno skutečným znalcům a milovníkům klasických koktejlů jako je martini koktejl, jehož je nezbytnou součástí.

 

Utajená receptura výroby Martini


Výroba jednoho z nejoblíbenějších nápojů světa je zcela unikátní a přísně střežena. Celý proces je založen na jemném využití a míchání aromat přírodních látek, kterých je více jak 40, s lehkými delikátními víny. Pro zajištění té nejvyšší kvality chuti je důležitý čas, péče a velká obětavost všech specialistů, kteří se na výrobě tohoto drinku podílejí. Odborníci z Martini pro jeho výrobu kombinují aromatické bylinky, voňavé ovoce, exotická dřeva, vzácné kořeny a podmanivá koření. To vše probíhá z jednoho důvodu - dosažení toho správného aroma a chuti, které jsou pro Martini typické. Na rozdíl od ostatních vermutů přírodní ingredience nejsou při výrobě Martini rozemlety na prášek, používá se pomalé mísení a jemné zacházení.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

08.03.2011 - 15:32:22

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.