GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 21.10.2018, svátek má Brigita
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

Mistrovství České republiky - sommelier JUNIOR

 

 

Mistrovstvi Ceske republiky - sommelier JUNIORJuniorská kategorie 14. ročníku prestižního mistrovství České republiky sommelierů TROPHÉE BOHEMIA SEKT - SOMMELIER ČR 2011 proběhla v úterý 18. října 2011 na půdě Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích.


Účast:

15 účastníků ze sedmi škol z celé České republiky


Finalisté a vítězové:

1. Aneta Málková, Střední odborné učiliště a střední odborná škola, SČMSD, Znojmo, s.r.o
2. Patrik Fiala, Hotelová škola Mariánské Lázně
3. Kateřina Kostrhounová, Střední odborné učiliště a střední odborná škola, SČMSD, Znojmo, s.r.o


Hosté:

Ing. Petr Špirhanzl, vrchní ředitel sekce financování a správní Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR
Mgr. Václav Hořejší, ředitel Národního ústavu pro vzdělávání
Studijní delegace managementu Střední školy hotelnictví a turismu Hacienda La Laguna ze španělské Andalusie


Jednoho z členů poroty pana Radka Hendricha, Food&Beverage manažera z Clarion Congress Hotelu potěšilo vyrovnané zastoupení obou pohlaví. Příjemně ho překvapila úroveň soutěžících, jejich znalosti a dovednosti. Scházela jim však ve většině případů schopnost větší sebeprezentace, nebát se mluvit nahlas. Pochválil pedagogický přístup a odborné vedení soutěžících ze Středního odborného učiliště a střední odborné školy SČMSD, Znojmo, jejíž studentky Aneta Málková a Kateřina Kostrhounová se ve finále umístily na první a třetí pozici.

 


Seniorská soutěž proběhne letos 1. listopadu v Dorint Hotelu Don Giovanni.


http://www.trophee.cz

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

26.10.2011 - 07:07:21

VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.