GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.10.2018, svátek má Lukáš
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

Nový kurz o degustaci vína

 


Novy kurz o degustaci vinaNárodní vinařské centrum připravilo pokračování oblíbeného kurzu Úvod do degustace vína.


Již v srpnu si mohou první zájemci z řad absolventů vyhledávaného kurzu věnovaného degustaci vína - Úvod do degustace vína, rozvinout své schopnosti a dovednosti pro hodnocení vín. Na základě mnoha impulsů z řad účastníků tohoto kurzu bylo připraveno jeho pokračování s názvem "Degustace vína - věda i umění".

 

Kromě rozšíření znalostí o organoleptických parametrech vín a podmínkách a způsobech hodnocení čekají na účastníky praktické degustace zaměřené na procvičení senzorických schopností, hodnocení kvality a charakteristických vlastností vín. Novinkou kurzu je i jeho inovativní pojetí - kromě standartní přednáškové části pod vedením lektora doc. ing. Josefa Balíka, Ph.D. je do kurzu zahrnuto i individuální studium v degustační expozici Salonu vín ČR. Zde si budou moci účastníci kurzu samostatně ochutnávat vína z aktuální kolekce, a to v rozšířeném čase volné degustace-2 hodin.


Kurz Degustace vína - věda i umění (25. 8. nebo 30. 9. 2011) je určen pouze pro absolventy kurzu Úvod do degustace vína. Pokud mezi ně prozatím nepatříte, můžete se přihlásit na jeho termín 13. 9. 2011.
Více na stránkách Národního vinařského centra v sekci Kurzy a semináře.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: WineOfCzechRepublic
04.08.2011 - 14:18:27

VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.