GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Nepasterizované G nabízí ojedinělý chuťový zážitek

 

 

 

ilustracni fotoPlzeňský pivovar Gambrinus se rozhodl rozšířit své portfolio. Milovníkům českého piva nabídne Nepasterizované G, pivo s výraznou svěží chutí. Té dosahuje zejména díky speciálnímu procesu mikrofiltrace. Čeští pivaři si mohou objednat čepovaný Nepasterizovaný G již od 4. března. Bude pouze čepovaný a k dostání bude ve více než 1 000 vybraných restaurací a hospod.

 

Nepasterizované G, pivo plné života


Nepasterizované G je vařeno plzeňskými sládky z kvalitních přírodních surovin podle tradiční plzeňské receptury. Není ovlivněno pasterizací a díky šetrnému zpracování ve finální části procesem mikrofiltrace si uchovává výraznější chuť, vůni a křišťálovou jiskrnost českého piva. Pivaři si ho vychutnají ve více než 1 000 vybraných restauracích a hospodách. „Variantu v lahvích nechystáme," oznamuje Vojtěch Homolka, obchodní sládek značky Gambrinus a uvádí důvod: „Chceme, aby lidé v našich hospodách dostali něco výjimečného, co se jinde nedá sehnat. Proto jsme připravili Nepasterizované G právě tímto způsobem. V kombinaci s perfektním načepováním tohoto piva o správné teplotě do speciální sklenice, která svým klasickým tvarem podporuje trvanlivost a krásu pivní pěny, nabídneme pivním fajnšmekrům ojedinělý zážitek, živé pivo, které znalec ocení." A s úsměvem dodal: „Jsem přesvědčen, že v našich hospodách bude teď stále častěji znít hrabalovské ,Pane vrchní, panenkomarjá, co mi to nesete v půllitru za krásu.‘"

 

Napasterizované G je České pivo


Stejně jako další varianty značky Gambrinus i Nepasterizované G je nositelem prestižního chráněného zeměpisného označení České pivo. Spotřebitelé tak mají jistotu, že takto označené produkty jsou skutečně českým pivem vyráběným z kvalitních českých surovin, v České republice a dle tradičních postupů vaření.

 

Českých pivařů v hospodách stále ubývá


Jedním z důvodů uvedení piva Nepasterizované G na trh je pokles návštěvnosti v restauracích a touha návštěvníků po něčem výjimečném, co jinde nedostanou. Vyplývá to z rozsáhlého průzkumu, který značka Gambrinus před uvedením novinky na trh realizovala. Téměř pětina (16 %) z dotázaných nenavštívila v loňském roce za poslední tři měsíce žádnou gastronomickou provozovnu. 35 % z těch, co navštívili tyto podniky, odpovědělo, že do nich chodí méně než před dvěma či třemi roky. Nejčastěji tak tráví čas raději doma. V posledních třech měsících loňského roku vyzkoušelo nějakou pivní novinku 47 % dotázaných, což je mnohem více než u lihovin (13 %) či nealko nápojů (22 %).

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

05.03.2013 - 08:55:56

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.