GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 17.11.2018, svátek má Mahulena
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Generální ředitel Plzeňského Prazdroje Doug Brodman postupuje do SABMiller Europe

 

 

 


ilustracni fotoDoug Brodman, současný generální ředitel Plzeňského Prazdroje, byl jmenován komerčním ředitelem pro Evropu v mateřské společnosti SABMiller. Nový generální ředitel Plzeňského Prazdroje Paolo Lanzarotti se ujme svých pravomocí od 1. srpna 2013.


Po téměř čtyřech letech v čele Plzeňského Prazdroje přejde Doug Brodman v červnu do evropského manažerského týmu SABMiller, kde bude působit jako komerční ředitel pro Evropu.


Pod vedením Douga Brodmana Plzeňský Prazdroj rozvíjel obchodní model, který umožňuje pružně reagovat na měnící se podmínky na trhu a budovat výkonnou a produktivní společnost, která bude úspěšná i v budoucnosti. K uspokojení poptávky spotřebitelů po větší různorodosti a širší nabídce výrobků společnost uvedla na trh řadu novinek (např. míchané nápoje z piva a ovocné šťávy, několik nových variant nejoblíbenějšího českého nealkoholického piva Birell, širší chuťové portfolio oblíbeného nápoje Frisco nebo svrchně kvašené pšeničné pivo Fénix). Prazdroj zároveň úspěšně nabídl spotřebitelům několik nových druhů praktických balení.


Bohaté mezinárodní zkušenosti pana Douga Brodmana v oboru, znalosti generálního managementu, obchodu a marketingu přispějí také k úspěšnému působení v nové roli a naplňování evropské komerční strategie SABMiller.


Novým generálním ředitelem Plzeňského Prazdroje byl s platností od 1. srpna 2013 jmenován Paolo Lanzarotti. Ve společnosti SABMiller působí od roku 2005 a pracoval na řadě pozic obchodního i generálního managementu v Itálii, Indii a na Slovensku.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.06.2013 - 09:45:07

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.