GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.11.2018, svátek má Nikola
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Radegast nabídne v Česku ojedinělé pivo

 

 


ilustracni fotoNové pivo pro letní sezónu uvádí na trh Radegast. Ve stovkách hospod na Moravě a Slezsku se bude čepovat Radegast Letní Krýgl. Světlé výčepní pivo obohacené o přírodní aroma citrusových plodů si ponechává výraznou hořkost charakteristickou pro pivo Radegast. Tato pivní kategorie je odlišná od míchaných nápojů z piva, tzv. radlerů a není dosud v Česku příliš zastoupená. Výjimečné pivo Radegast Letní Krýgl si budou moci vychutnat i návštěvníci festivalu Colours of Ostrava.


„Fanouškům Radegastu přinášíme letní várku piva, které patří do zatím neprobádané oblasti českého pivovarnictví. Tou jsou jemně ochucená světlá výčepní piva. Nové pivo si uchovává svou výraznou hořkost, která je doplněna říznými letními tóny citrusových plodů. Je tedy ideálním letním osvěžením pro pravé chlapy. Rád bych zdůraznil, že nejde o pivní mix - radler, ale zcela odlišný produkt," přiblížil novinku od nošovických sládků marketingový manažer značky Radegast Karel Kraus.


Radegast Letní Krýgl je vařen tradičním způsobem ze stejných surovin jako ostatní piva Radegast. V konečné fázi vaření je navíc hořké pivo obohaceno o přírodní aroma citrusových plodů. To je znatelné při napití, které následně střídá příjemná doznívající hořkost. Radegast Letní Krýgl má obsah alkoholu 4 %.


Radegast Letní Krýgl budou během léta čepovat stovky hospod na Moravě a Slezsku. Pivo si vychutnají také návštěvníci festivalu Colours of Ostrava. „Bohatá chuť naší letní novinky ideálně zapadne na festival, který je pestrobarevnou přehlídkou hudby z celého světa," dodal Karel Kraus.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.07.2013 - 10:56:57

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.