GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 27.04.2024, svátek má Jaroslav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Desperados: ideální pivo na divokou party

 



Desperados: idealni pivo na divokou partyDesperados je první originální pivo s příchutí tequily, o kterém bude čím dál častěji slyšet. A na českém pivním trhu bude i víc vidět: jeho distribuce se od nového roku ujme společnost HEINEKEN, do jejíhož mezinárodního portfolia tato dynamická pivní značka patří.

 

Díky propracované distribuční síti českého HEINEKENu se rozšíří počet míst, kde bude k dostání - ať už v hypermarketech a supermarketech nadnárodních řetězců, u čerpacích stanic, nebo ve vybraných barech a klubech, protože Desperados je pivo jako stvořené pro noční zábavu.


Desperados je první originální pivo s příchutí tequily, které se začalo vyrábět v roce 1994. Jde o unikátní kombinaci ležáku, příchuti tequily a jemných ovocných podtónů. Díky své chuťové vyváženosti a lehké perlivosti si pivo záhy získalo příznivce po celém světě, takže se dnes distribuuje celkem do 69 zemí. Vyšší obsah alkoholu (5,9% objemu) a zdařilá kombinace právě piva a tequily Desperados přibližuje segmentu long drinků a stává se tak alternativou pro ty spotřebitele, kteří pivo primárně nepijí. Jako dynamická značka cílí především na dospělé studenty a mladé lidi, ženy i muže, kteří si umí naplno užívat života. Nejlepší příležitostí, kde si Desperados užít, proto představují „divočejší" párty. Smyslový zážitek umocňuje i obal produktu - prémiová ikonická láhev s embosováním, která odkazuje k latinské Americe a rebelskému charakteru značky.

 

Značku Desperados charakterizuje nespoutanost a odvaha zkusit nové a nepoznané věci. Proto se velmi dobře hodí do klubů a barů nebo na různé akce, navštěvované cílovou skupinou spotřebitelů, tedy například na festivaly. Ve vybraných podnicích se v průběhu roku 2014 uskuteční atraktivní promoakce s hosteskami. Desperados se dále představí ve všech nadnárodních řetězcích při vybraných outdoorových akcích. V obchodní síti se bude Desperados nabízet za doporučenou prodejní cenu 24,90 Kč, což je o polovinu méně než dosud.


Pivo Desperados se začalo vařit ve francouzském pivovaru Fischer, který byl založen v roce 1821 jako rodinný podnik. Pivovar velmi dbá na výbornou kvalitu svých produktů a při výrobě využívá moderní technologie pro vaření piva, současně ale ctí i po staletí osvědčené metody. Součástí HEINEKENu se pivovar Fischer stal v roce 1996. Se vzrůstající poptávkou začaly vznikat po světě i další linky k výrobě Desperada, do České republiky se dováží z Nizozemí.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

27.02.2014 - 12:17:20

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.