GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.01.2020, svátek má Otýlie
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Subway chce být do pěti let největším fast-foodem v regionu


Subway chce být do pěti let největším fast-foodem v regionu - ZlínPraha, 16. června 2010 - Největším fast-foodovým řetězcem v regionu střední a východní Evropy. To chce v následujících pěti letech dosáhnout americká franšízová síť restaurací s čerstvými sendviči SUBWAY. V současné době má v sedmi zemích regionu kolem 170 poboček, do roku 2016 by to mělo být několikrát tolik. V letošním roce navíc plánuje SUBWAY vstup do Slovinska a Rumunska. Celkově řetězec SUBWAY provozuje v 92 zemích světa přes 32.000 restaurací a řadí se mezi největší fast-foody na světě.


„Naším dlouhodobým cílem je být v každé zemi fast-foodem, který má nejvíce poboček. Již nyní jsme největším řetězcem s rychlým občerstvením v 18 zemích světa, například v USA či Austrálii, v Evropě pak ve Velké Británii a na Islandu. V zemích regionu střední a východní Evropy předpokládáme, že se staneme řetězcem s nejvíce pobočkami mezi roky 2015 a 2016," řekl manažer rozvoje sítě SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ. V celé Evropě má nyní řetězec SUBWAY kolem 3000 restaurací. Celosvětově pak s 32.000 provozovnami atakuje pozici největšího fast-foodového řetězce vůbec.


Loni otevřela síť SUBWAY v celé střední a východní Evropě 53 nových restaurací, plánovala přitom necelých 30. Letos počítá s otevřením zhruba 35 nových restaurací v regionu. V prvním čtvrtletí roku přitom otevřel 18 nových restaurací. Všechny provozovny sítě SUBWAY fungují na principu franchisingu, tedy tak, že si samostatný podnikatel koupí licenci a otevře si restauraci pod touto značkou. Tu pak provozuje na vlastní účet, přičemž získává podporu a školení od centrály sítě SUBWAY.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

16.06.2010 - 09:02:04



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 1 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro ...

26.12.2009 -

reklama:

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2020 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.