Zlepšit znalosti desítek českých profesionálních kuchařů v přípravě pokrmů z masa sladkovodních ryb mají odborné kurzy, které se uskuteční 4. a 5. března v kuchařském studiu Knorr v Praze. Nové recepty a získané zkušenosti by měly vést k rozšíření nabídky rybích lahůdek v českých restaurací. Akce je součástí dlouhodobého projektu Ryba domácí, jehož cílem je podpořit konzumaci ryb v České republice.
V rámci kurzu „Sladkovodní ryby v ekonomice gastronomických zařízení“ si budete moci pod vedením zkušeného šéfkuchaře a lektora – Radka Šubrta, vyzkoušet praktickou přípravu rybích pokrmů pro menu vašich restaurací.
Hlavní část kurzu bude zaměřena na ekonomické aspekty přípravy pokrmů ze sladkovodních ryb.
Každý účastník projde závěrečným testem získaných znalostí a obdrží oficiální certifikát.
Kurz je určen profesionálním kuchařům, pracujícím na HPP, případně jako OSVČ, a to výhradně mimo katastrální území hlavního města Prahy.
Kurzu se mohou dále účastnit také studenti posledních ročníků oborů gastronomie.
Přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu na adrese Info@rybadomaci.cz
Hlavní strana | Články od nejnovějšího | Aktuálně | Alkoholické nápoje | Pivo | Víno | Nealkoholické nápoje |
Potraviny/Kuchyně | Hotel/Wellness/Spa |
Nové výrobky • | Recepty • |
Inzerce • |
Databáze dodavatelů • | Nápoják • |
04.03.2010 - 09:41:54
Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Při jaké teplotě skladovat víno? Co je to fortifikované víno? ...