GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Kurzy v přípravě pokrmů ze sladkovodních ryb

 

logo ryba domácíZlepšit znalosti desítek českých profesionálních kuchařů v přípravě pokrmů z masa sladkovodních ryb mají odborné kurzy, které se uskuteční 4. a 5. března v kuchařském studiu Knorr v Praze. Nové recepty a získané zkušenosti by měly vést k rozšíření nabídky rybích lahůdek v českých restaurací. Akce je součástí dlouhodobého projektu Ryba domácí, jehož cílem je podpořit konzumaci ryb v České republice.

 

V rámci kurzu „Sladkovodní ryby v ekonomice gastronomických zařízení“ si budete moci pod vedením zkušeného šéfkuchaře a lektora – Radka Šubrta, vyzkoušet praktickou přípravu rybích pokrmů pro menu vašich restaurací.

Hlavní část kurzu bude zaměřena na ekonomické aspekty přípravy pokrmů ze sladkovodních ryb.

Každý účastník projde závěrečným testem získaných znalostí a obdrží oficiální certifikát.

Kurz je určen profesionálním kuchařům, pracujícím na HPP, případně jako OSVČ, a to výhradně mimo katastrální území hlavního města Prahy.

Kurzu se mohou dále účastnit také studenti posledních ročníků oborů gastronomie.

 

Přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu na adrese Info@rybadomaci.cz

 

reklama:

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

                 

 

 

        

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

04.03.2010 - 09:41:54



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 6 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.