GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.08.2018, svátek má Ludvík
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

Obchodní společnost Peal loni zvýšila obrat na více než 8 mld. Kč


Don Pealo v Novodvorské PlazeSpolečnost Peal, která v Česku provozuje velkoobchod a maloobchod s tabákovými výrobky a nápoji, loni zvýšila obrat bez DPH z 7,87 miliardy korun v roce 2008 na 8,05 miliardy korun. ČTK o tom dnes informovalo vedení společnosti Peal.


"Peal zásobuje široké spektrum zákazníků jako jsou tabákové obchody, čerpací stanice, potraviny, bary a restaurace," uvedlo vedení firmy, která patří mezi deset největších tuzemských obchodníků.


Peal kromě velkoobchodu provozuje v ČR 36 maloobchodních prodejen Don Pealo, které se specializují na prodej doutníků, dýmek, vín, alkoholických nápojů a dárkových předmětů. "Cílem maloobchodní divize je vybudovat řetězec maloobchodních prodejen Don Pealo na celém území ČR s úplnými službami a komplexním sortimentem v tomto oboru," uvedla Peal.


Hlavní podíl na obratu firmy mají tabákové výrobky (82 procent). Za nimi následující ceniny (osm procent), nápoje (šest procent), potraviny (tři procenta) a kuřácké potřeby (jedno procento). Firma zaměstnává 450 pracovníků.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: ČTK
02.07.2010 - 08:10:39



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 8 je
 

Ahoj :) 14.08.2015 23:12:41
U teto firmy absolutně vubec nedoporučuji pracovat. Naslibuji tolik a nic z toho. Pry par prescasu... Clovek ma prescas kazdy den!!! Jedna neděle za měsíc? Vubec ne!! Skoro kazdy víkend. A to ze slibuji v inzerátech i na pohovorech 20000-21000 kc, tak to vubec ne!! Dostanete 12000 kc hrubeho :-S !!! A zázemía í a kuchyňka pro zaměstnance? No nemám slov. Absolutní omyl pracovat u teto firmy!
PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

14.04.2014 - Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

Prestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.