1 / 319
13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze
Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro velký objem zákazníků, praktickou volbou v tomto případě mohou být postmixy. Pokud jste o postmixu ještě neslyšeli, jedná se o speciální přístroj, který slouží k výrobě limonád, džusů, ledových čajů, sodové...
více zde...
04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku
Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. V Cloud 9 vás kromě fantastického výhledu na Prahu rozproudí i Charisma - kořeněná vodka se...
18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře
Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie s jedinečným francouzským šarmem. Zdejší kuchyni totiž velí François Thuille – charizmatický Francouz původem z Cognacu, který prošel kuchyněmi celého světa, až nakonec zakotvil na Šumavě. Letošní léto tak bude návštěvníkům Šumavy zpříjemňovat francouzsko-venkovsko-šumavská gastronomie z regionálních surovin.
02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě
Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o desítky procent méně hostů než loni. Mezi karlovarskými hoteliéry vypukla cenová válka.
20.02.2009 - VIVA TEQUILA! Střet mýtů a reality
To co je pro Moraváka slivovice, Řeka ouzo či Itala grappa , je pro Mexičana tequila. Oproti jmenovaným však obliba této pálenky dávno překonala pomyslné hranice své rodné země a dnes patří k nejvíce expandujícím lihovinám vůbec. Posledních 15 let tequila doslova dobývá svět. Od prosince roku 1993, kdy mexický regulační úřadu pro tequilu (CRT) vede statistiky, bylo založeno 133 nových výrobních společností a zaevidováno 843 značek.
05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude hodit na nedělní svíčkovou a z čeho uvařit guláš. Aby nám ukázal jak na to, šéfkuchař Václav Frič s námi šel nakupovat do řeznictví. Teď se s vámi podělí o svoje tajné triky.
04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole
Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.
23.04.2009 - Výpověď pracovního poměru - vzor s komentářem
Výpověď pracovního poměru je jednostranný právní úkon, který je možné projevit i proti vůli druhého účastníka pracovního poměru, jehož důležitých zájmů se však může velmi citelně dotknout.
01.06.2015 - Kavárny mohou vyzkoušet úsporné ubrousky Tork
Značka Tork společnosti SCA, největší světový výrobce řešení problémů pro hygienu mimo domov, nabízí vyzkoušení svého zásobníku na ubrousky Xpressnap zdarma. Nabídka se týká kaváren a cukráren.
21.10.2008 - IQ tipy pro gurmetský zážitek
Nejchutnější a taky nejdražší jsou jikry vyzy velké, takzvané beluga. Jsou tmavě šedé a mají jemně máslovou chuť. Zvlášť mezi znalci pozor na chybu, kdy se název beluga překládá jako běluha, což je kytovec, a ti jak známo žádné jikry nemají.
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...
Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...
Čeští gurmeti chodí nejraději debužírovat do čísla 40 v pražské ...
Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.
(zasílání lze kdykoliv odhlásit)